Title Image

Om oss

ENKELT OG GREIT RENT

 

Vi legger vekt på å levere kvalitet og vårt mål er at kunden alltid skal være fornøyd når en jobb er fullført og dette samsvarer godt med de tilbakemeldinger vi får. Renhold er vårt yrke, og som kunde skal du vite at vi har en stor grad av yrkesstolthet.

VI ER IKKE STØRST

 

Og det er heller ikke noe mål for oss, men vi skal levere høy kvalitet og vi liker å ha et personlig forhold til våre kunder. De skal kjenne oss og vite hvem som vasker for dem, samt vite at de som jobber for oss har en anstendig lønn og riktige arbeidsforhold.

Vi startet driften i 2009

 

IB Renhold var tidligere Ilonas Vaskeservice, et personlig foretak. Overgangen til AS var et ledd i det å utvikle selskapet og med det kunne tilby flere kunder den kvaliteten vi er kjent for å levere.

 

Vi har flere samarbeidspartnere når jobbene krever større mannskap og i all hovedsak jobber vi med anleggsbransjen, brakke-vask og bygg-vask både innvendig og utvendig. Vi har i tillegg noen faste oppdrag i nærings- og kontorbygg. Ryddejobber på byggeplass er også noe vi fra tid til annen utfører.

 

Om dere trenger tjenester vi tilbyr, ta gjerne kontakt for et møte hvor vi nærmere kan redegjøre for priser og kvalitet, og evnt. prise et spesifikt prosjekt. Kundene vi har i dag er et resultat av langvarig samarbeid og det faktum at vi leverer kvalitet.